Ikon_Website_Case_FirstImmo_Banner_2500x1000

First Immo

  • marketing
  • concept
  • branding
  • logo restyling
  • merkverhaal
  • baseline

Een gerenomeerd Antwerps vastgoedkantoor

First Immo klopte aan onze deur. Het doel was duidelijk; First Immo wou opnieuw “first” worden in de Antwerpse vastgoedsector. Dat was meteen ook onze uitdaging. Wij laten ons niet afschrikken. Challenge accepted! En hoe…

Jij het gevoel,
wij de rest...
Choose your destination
First Immo_Foto3_1500x1200

Een allesomvattend verhaal

We ontwikkelden een concept waarbij First immo op een creatieve en ludieke manier dit verhaal naar voor zou kunnen brengen: de First Immotions.?

Kiezen voor First Immo, is kiezen voor een absolute ‘first-class’ behandeling. Je bent niet zomaar de zoveelste in een lange rij klanten. Jij bent nummer 1. En dat merk je aan alles dat we doen. Je zal het gevoel hebben dat jij een voorkeursbehandeling van formaat krijgt, the king of the world….

Check “marketing” en kom het hele verhaal te weten.

First Immo_Foto1_1500x1200
First Immo_Foto2_1500x1200
180717_first_immo-72
First Immo_Logo_1200x1200
180717_first_immo-133

Eigen content spreekt boekdelen

In samenwerking met Zidis cre?erden we creatieve en kwalitatieve content. Het resultaat mag er absoluut zijn; drie fantastische video’s en geweldige foto’s zorgen voor een originele branding.

First Immo_Foto4_2500x1200

Discover the story behind the magic

Marketing

Strategie & concept

Na een aantal intensieve meetings waarin we First Immo razendsnel leerden doorgronden. Uit deze gesprekken werd duidelijk dat First Immo de klant altijd voorop zet — of het nu gaat om een verkoper of koper. Logisch zou je denken, maar na een grondige analyse van First Immo en de markt, bleek dat geen enkel ander vastgoedkantoor dit tot nu toe op een geslaagde manier kon overbrengen. Aan ons de taak om hier verandering in te brengen.

We ontwikkelden een concept waarbij First immo op een creatieve en ludieke manier dit verhaal naar voor zou kunnen brengen: de First Immotions.?

firstimmo.be
1981

Het begin

First Immo is uitgegroeid tot een mastodont van een immokantoor, maar ooit startten ze in 1981 met hun eerste kantoor.?

13

Kantoren

Vandaag heeft First Immo maar liefst 13 kantoren in de regio Antwerpen.?

2018

Time for a make-over

Een interessant en intensief jaar voor First Immo. Achter de schermen werd hard gewerkt aan een nieuwe branding. Op 1 oktober was het zover; First Immo was herboren.?

First immotions; the story

Kiezen voor First Immo, is kiezen voor een absolute ‘first-class’ behandeling. Je bent niet zomaar de zoveelste in een lange rij klanten. Jij bent nummer 1. En dat merk je aan alles dat we doen. Je zal het gevoel hebben dat jij een voorkeursbehandeling van formaat krijgt, the king of the world.?

Jouw noden en wensen zijn steeds onze topprioriteit. We luisteren naar jou. Wat wil jij? Wat heb jij nodig? Wij maken er onze collectieve missie van om dit vraagstuk voor jou op te lossen. We zetten alles op alles om je zorgen te ontnemen zodat jij je kan focussen op je First Immotions.?

Kiezen voor First Immo is bijgevolg kiezen voor jezelf. We geven je de kans om je te verdiepen in jezelf zonder je met andere zaken te moeten bezighouden. Concentreer je op jezelf (en je naasten) en maak je verder geen zorgen, wij staan (vastgoedgewijs) in voor de rest.

Kortom: Jij het gevoel, wij de rest.?

180717_first_immo-4

Check our masterpieces

Visual

Let's meet!

Contact us
Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Ik ga akkoord
成长影院在线播放视频-成长视频在线观看免费